Motorist umrl v nesreči

Danes nekaj pred 10. uro se je izven naselja Cesta pri Ajdovščini zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 33-letni motorist. Voznik motornega kolesa je peljal iz smeri Ceste proti Ajdovščini. Iz smeri Ajdovščine je pripeljal 43-letni voznik traktorja in v križišču za Vipavski križ zavijal levo ter pri tem izsilil prednost vozniku motornega kolesa, ki je trčil v desno stran traktorja.

 Foto: STA
Foto: STA

CESTA > Na kraju je 33-letni motorist podlegel poškodbam.

Poleg policistov so bili na kraju prometne nesreče tudi ajdovski gasilci in reševalci. O prometni nesreči so obvestili tudi preiskovalno sodnico okrožnega sodišča in novogoriško okrožno državno tožilstvo. Policisti bodo zoper povzročitelja prometne nesreče ustrezno ukrepali, so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica.

Ob 13.35 pa sta na avtocesti pri Ravbarkomandi motorist in sopotnik padla z motorjem in se poškodovala. Posredovali sta ekipi NMP Postojna in Cerknica, ter gasilci PGD Postojna. Gasilci so prometno in požarno zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi ponesrečencev ter odklopili akumulator motornega kolesa. Poškodovanca so reševalci prepeljali na nadaljnje zdravljenje.

NR


Najbolj brano