Motorist se je poškodoval

Danes ob 9.22 sta v Novi Gorici trčila voznik motornega kolesa in voznik osebnega vozila. V nesreči se je poškodoval motorist, ki so ga oskrbeli gasilci JZGRD Nova Gorica in reševalci ZD Nova Gorica, piše na spletni strani Urada RS za zaščito in reševanje.

Danes ob 9.22 sta v Novi Gorici trčila voznik  motornega kolesa in voznik osebnega vozila Foto: Ožbej Černe
Danes ob 9.22 sta v Novi Gorici trčila voznik motornega kolesa in voznik osebnega vozila Foto: Ožbej Černe

Avto pristal na zidu

Včeraj okoli 17.40 je v Borjani avto zdrsnil po brežini in nasedel na zidu. Posredovali so gasilci PGD Kobarid, ki so z avtodvigalom avto ponovno dvignili na cestišče.

Avto obstal 15 metrov pod cesto

Včeraj okoli 18.30 je na cesti Tolmin-Nova Gorica v bližini Ajbe avto zapeljal s ceste in obstal približno 15 metrov pod cesto. Posredovali so gasilci JZ GRD GE Nova Gorica, ki so odklopili akumulator na vozilu in preprečili iztekanje motornih tekočin. Lažje poškodovana voznica je sama poiskala pomoč v zdravstveni ustanovi.

Vozilo je zagorelo na cesti

Danes okoli 14.40 je občan sporočil, da je zagorelo osebno vozilo na hitri cesti med Ponanosom in Razdrtim.

Gorelo je tudi v garaži

Danes ob 12.20 je v kraju Vrhpolje zagorelo v garaži hiše. Občani so pred prihodom gasilcev z gasilnimi aparati pogasili požar, gasilci PGD Vrhpolje so prostor prezračili in pregledali.

Pirančanu zasegli moped

V Luciji so policisti včeraj 24-letnemu Pirančanu zasegli moped gillera runer, za katerega so na tehničnih pregledih ugotovili, da presega največjo dovoljeno konstrukcijsko hitrost. Sledi mu obdolžilni predlog.

Pred policistom bežal 17-letni motorist

Včeraj pozno popoldan je policist v Vanganelu ustavil 17-letnega voznika kolesa s pomožnim motorjem iz okolice Kopra. Odredil mu je izredni tehnični pregled vozila. Voznik je nekaj časa peljal po navodilih policista, nato pa si je premislil in skušal pobegniti. V centru Kopra je padel in se ob tem lažje poškodoval, padel pa je tudi policist, ki je z motorjem vozil za njim. Voznik je med vožnjo ves čas ogrožal pešce, po mestnih ulicah pa je dosegal hitrost preko 60 kilometrov na uro. Policisti so ga pridržali, nato pa so ga odpeljali v bolnišnico na pregled. Sledi mu kazenska ovadba za kaznivo dejanje nevarne vožnje.

Nekdo je ponoči izpred stanovanjske hiše v Kleniku pri Pivki ukradel avto fiat doblo, registrske številke LJ DT-119, bele barve, letnik 2008. V vozilu so bili tudi dokumenti lastnice in nekaj denarja.

Mož se je spravil nad ženo

Včeraj zvečer so koprski policisti obravnavali nasilje v družini. Moški je nad ženo izvajal psihično in fizično nasilje. Policisti so ga pridržali, mu izrekli prepoved približevanja, sledi mu kazenska ovadba.

Kričal na goste in žalil natakarja

Včeraj nekaj minut pred 20. uro so sežanski policisti intervenirali v lokalu, kjer je vinjen 31-letni Divačan kričal na goste in natakarja, ker mu ni želel več postreči alkoholne pijače. V lokalu je razgrajal in razmetaval. Policisti so mu izdali plačilni nalog zaradi kršitev Zakona o javnem redu in miru.

Sosed je razgrajal

Včeraj malo pred 23. uro so policiji občani iz Izole prijavili, da sosed močno razgraja. Policisti so na kraju ugotovili, da je 47-letnik pod vplivom alkohola in se ne umiri, zato so mu odredili pridržanje. Sledi mu plačilni nalog.

NR


Najbolj brano