Motorist povozil divjega prašiča

Voznik motornega kolesa je včeraj nekaj minut po 6. uri vozil po cesti med Temnico in Renčami. Tik pred Renčami je 41-letnik povozil divjega prašiča, padel in se laže poškodoval. Kasneje so ga oskrbeli v šempetrski bolnišnici in ga odpustili v domačo nego. Prometni policisti so obravnavani primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA > Včeraj popoldne je 71–letni voznik motornega kolesa BMW S1000XR, državljan Nemčije, vozil po regionalni cesti iz smeri Bovca proti Predelu. Približno kilometer pred vasjo Strmec je v ostrem levem ovinku zapeljal v desno v korito ob zidu. Po nekaj metrih drsenja po zidu je padel in z glavo udaril v lesen stebriček varovalne ograje ter v nosilec prometnega znaka. Moški se je huje poškodoval, utrpel je udarec v glavo ter poškodbi desne noge in roke. Na kraju so ga oskrbeli reševalci. Policistom in reševalcem so na kraju prometne nesreče pomoč nudili gasilci PGD Bovec. Poškodovanega Nemca so z vojaškim helikopterjem odpeljali na zdravljenje v ljubljanski klinični center.

Neznanec poškodoval parkiran kombi

Danes, 19. oktobra 2017 dopoldne, so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili o poškodovanju (razbito steklo na prednjih levih vratih) delovnega vozila oz. kombija (znamke Renault Master Furgon), ki je bilo parkirano pred večjo trgovino v Rožni Dolini pri Novi Gorici. Nastalo je za približno 200 evrov materialne škode. Oškodovanec je odstopil od predloga za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bod policisti PP Nova Gorica o zadevi s pisnim poročilom obvestili pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Vozil pijan

Včeraj okoli poldneva so policisti v Dombravi ustavili 41–letnega voznika osebnega avtomobila in mu odredili preizkus alkoholiziranosti. Rezultat je pokazal, da je vozil pijan, v organizmu je imel 1,20 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje, zoper voznika bodo podali obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

Mladoletnika z drogo

Danes okoli poldneva so policisti v Novi Gorici starejšima mladoletnika zasegli delce posušene rastline, saj obstaja utemeljen sum, da gre za prepovedano drogo konopljo. Delce so poslali v nadaljnjo analizo in če bo slednja sum potrdila, bodo zoper oba mladoletnika podali obdolžilni predlog na okrajno sodišče. O vsem so obvestili njune starše.

Motorist trčil v avtomobil

Včeraj se je v Kopru zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena 25-letni motorist iz Ljubljane in 32-letni voznik osebnega avtomobila iz Izole. Zaradi prekratke varnostne razdalje je motorist trčil v zadnji del avtomobila, s katerim je Izolan polkrožno obrnil na delu ceste, kjer mu označbe tega ne dovoljujejo. Motorist je padel in se laže poškodoval, policisti pa so obema izdali plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano