Moški sledil lastnici lokala v hišo in jo oropal

Ko se je upraviteljica kavarne Centrale iz Gradišča Laura Scoriegagna v soboto zvečer vračala domov, ni opazila, da ji sledil moški. Vstopila je v svojo hišo ob glavni cesti, ko je za njo v hišo vdrl še neznanec, ki naj bi imel zamaskiran obraz, poroča Primorski dnevnik.

Gradišče Foto: Wikipedia
Gradišče Foto: Wikipedia

GRADIŠČE > Moški ji je najprej zagrozil s pištolo, ki je bila po vsej verjetnosti igrača, potem pa naj bi iz žepa povlekel še nož. Žensko je zvezal na posteljo in pregledal stanovanje. Nabral je nekaj družinske zlatnine in bankovcev v skupni vrednosti nekaj tisoč evrov, nato pa pobegnil. Žensko, ki kavarno upravlja skupaj z možem Pierluigijem Gattom, je dogodek zelo pretresel. Vse skupaj je trajalo le nekaj minut, moški naj bi tudi imel zamaskiran obraz.

Podoben dogodek se je sicer pred nekaj dnevi zgodil v Ulici Corona v Krminu. Okrog 22. ure sta lastnika zapirala gostilno Da Marcello. Ko so zadnji gostje zapustili lokal, je vanj vlomil zamaskiran moški. S pištolo jima je v angleščini ukazal, naj mu takoj izročita denar. Pobral je vso gotovino, ki je bila v blagajni, od zakoncev pa je zahteval tudi denar, ki sta ga imela v denarnici. S približno 1300 evri v žepu je nato nemudoma pobegnil, poroča Primorski dnevnik.

Spletno uredništvo


Najbolj brano