Moški naj bi ustrelil svojo partnerko in otroka

V družinski tragediji v Grosuplju so danes umrli 37-letna ženska in moški ter mladoletnica. Prve ugotovitve kažejo, da je šlo za dvakratni umor in samomor. Osebe pa so bile v sorodstvu, so sporočilu za javnost zapisali na Policijski upravi (PU) Ljubljana.

Fotografija je simbolična
Fotografija je simbolična 

GROSUPLJE > Ljubljanski policisti so bili danes okoli 11.45 obveščeni, da so v poslovnem objektu v Grosuplju našli mrtvo 37-letno žensko. Ob prihodu na kraj so ugotovili, da je umrla nasilne smrti ter da je bilo uporabljeno strelno orožje.

Takoj so začeli z iskanjem 37-letnega moškega, osumljenega kaznivega dejanja, ki so ga nato našli mrtvega v gozdu na območju Most v Ljubljani. Med zbiranjem obvestil in preiskovanjem kaznivega dejanja so policisti v stanovanjski hiši v Grosuplju našli še mrtvo mladoletnico.

Policisti in kriminalisti vse okoliščine ta trenutek še preverjajo. Prve ugotovitve pa kažejo na to, da je šlo za dvakratni umor in samomor, so zapisali na PU Ljubljana.

Po informacijah, ki so se pojavile v medijih, naj bi do streljanja prišlo v kozmetičnem salonu. Moški naj bi ustrelil svojo partnerko in otroka.

STA


Najbolj brano