Moški kričal na sorodnike

V vasi pri Ilirski Bistrici je včeraj popoldne pijan moški kričal na sorodnike. Ker se je pripeljal s traktorjem, so mu policisti odredili preizkus alkoholiziranosti, kar je odločno odklonil. Odredili so mu pridržanje, sledi mu plačilni nalog zaradi kršitev javnega reda in miru, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa obdolžilni predlog.

Fotografija je simbolična. Foto: Adriana Buzleta
Fotografija je simbolična. Foto: Adriana Buzleta

PRIMORSKA > Včeraj ob 14.11 je bila policija obveščena o prometni nesreči v Sežani. 32-letni voznik avtomobila iz okolice Komna je vozil po Partizanski cesti proti Danam. Pred križiščem se je ustavil zaradi rdeče luči na semaforju. Ko je kolona zapeljala naprej, je zavil desno, da bi vozilo parkiral na parkirni prostor. V tistem trenutku je od zadaj po desni strani mimo kolone pripeljal kolesar, 38-letni domačin, in trčil s kolesom v avto. Kolesar je padel in si poškodoval ramo, odpeljali so ga v izolsko bolnico. Izdan mu bo plačilni nalog.

Nasilje v družini

Postojnski policisti so obravnavali nasilje v družini. Moškemu, ki je že več let nasilen do ženske, so izrekli prepoved približevanja. Sledi mu kazenska ovadba.

Voznik je napihal

Ob 2.44 so policisti v Portorožu ustavili 30-letnega voznika avtomobila iz Ljubljane. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,43 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja zaradi ukrepa prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Vozil brez vozniškega dovoljenja

Včeraj dopoldne so policisti na Pobeški cesti na relaciji Koper-Bertoki ustavili 63-letnega voznika avtomobila iz okolice Kopra, ki nima vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.


Najbolj brano