Moški je razgrajal in razbijal posodo

Včeraj zvečer je policijo klicala ženska iz Portoroža, ker je moški doma razgrajal in razbijal posodo. Ob prihodu policistov ga ni bilo doma, a se je pripeljal s kolesom petnajst minut kasneje.

Fotografija je simbolična
Fotografija je simbolična 

PRIMORSKA > Do policistov se je pričel nedostojno vesti, jih žaliti in kričati na sosede, ki so opazovali postopek. Kljub večkratnemu ukazu, naj s kršitvijo preneha, tega ni upošteval. Pridržali so ga in mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,55 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Izdali so mu plačilni nalog.

Gost žalil natakarico, grozil in razbil kozarec

Včeraj dopoldne so iz piranskega lokala poklicali policiste, ker je nekdo razbijal kozarce. Ugotovili so, da je v lokal prišel domačin, ki je žalil natakarico, ji grozil s pretepom in razbil kozarec, nato pa odšel pred prihodom policistov. Sledi mu plačilni nalog.

Zapeljal s ceste

Včeraj ob 18. uri je 27-letni državljan BiH vozil po stari cesti od Kozine proti Črnemu Kalu, kjer je zaradi vožnje preblizu desnega roba zapeljal s ceste in trčil v skalnati usek. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v izolsko bolnšnico, od koder so nam sporočili, da je lažje poškodovan.


Najbolj brano