Moška na skuterju sta ženski skušala ukrasti torbico

Neznanca na skuterju sta včeraj okoli 20.20 pripeljala na skuterju po Pristaniški ulici mimo ženske iz Izole, ki je hodila peš po parkirišču. Z rame sta ji poskušala strgati torbico, kar pa jima ni uspelo. Pri tem je oškodovanka padla in se poškodovala, saj sta jo skuterista vlekla nekaj metrov za sabo. Zatem sta se odpeljala. Oškodovanko so odpeljali v izolsko bolnišnico. Neznanca sta osumljena poskusa velike tatvine.

Pristaniška ulica Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Pristaniška ulica Foto: Tomaž Primožič/Fpa

PRIMORSKA > Policisti so včeraj v Portorožu ustavili voznika kolesa sym orbit iz Pirana. Obstajal je sum, da je vozilo predelano in presega konstrukcijsko določeno hitrost. Odrejen je bil izredni tehnični pregled, ki je sum potrdil. Sledi mu obdolžilni predlog, izdan mu je bil tudi plačilni nalog.

V Batujah izginil renault megane

Danes ponoči je na območju naselja Batuje neznanec ukradel parkirani starejši osebni avtomobil znamke renault megane, letnik 1997, kovinske temno sive barve, naslednjih registrskih številk: GO 18-66A .

Na Kobariškem se je laže poškodoval 57-letni delavec

Včeraj se je v enem od podjetij na območju Kobarida zgodila delovna nesreča, v kateri se je laže poškodoval 57-letni delavec (manjša opeklina na predelu hrbta). Po do sedaj zbranih podatkih je do omenjene nesreče prišlo pri čiščenju oziroma izpiranju kotla (za sirjenje mleka) z natrijevim hidroksidom. Delavec, ki je sicer med delom uporabljal zaščitno opremo je poiskal zdravniško pomoč v Zdravstveni postaji v Kobaridu.

Iz trgovine ukradli frezo

Iz ene od koprskih prodajaln je nekdo ukradel snežno frezo texas 7011 be, vredno 1100 evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano