Mladoletniki v Piranu ukradli motor

V nedeljo ob 1.45 je občan v Piranu opazil tri mlajše fante, ki so se zadrževali v bližini motornega kolesa znamke yamaha, tip BW 50. Kasneje je opazil, da je eden izmed njih spravil skuter v pogon, nakar so se vsi trije s kraja odpeljali proti izhodu iz Pirana.

Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija
Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija

PIRAN > Ker je posumil, da so osebe motorno kolo ukradle, je o tem nemudoma obvestil policijo. Policiste, ki so prišli na kraj, je dodatno seznanil, da so prej navedene osebe motorno kolo odvrgle v bližini zapornice ob vhodu v Piran, nakar so se odpeljale z vozilom bele barve, registracije območja Ljubljana.

Vozilo so policisti izsledili in ustavili. Ugotovljeno je bilo, da osebe ustrezajo opisu osumljencev kaznivega dejanja, zato so bile privedene v prostore PP Piran.

Ugotovljeno je bilo, da so kaznivo dejanje izvršili trije mladoletniki, in sicer dva 15-letna in en 17-letni osumljenec z območja Ljubljane. V postopku so bili obveščeni starši, ki pa se v postopek niso vključili.

Motorno kolo je bilo vrnjeno lastniku, zoper osumljence pa sledijo kazenske ovadbe na Okrožno državno tožilstvo v Kopru.

NR


Najbolj brano