Mladoletnika vlomila v zapuščen gostinski lokal

Včeraj ob 18.50 so policijo obvestili, da sta dve osebi vlomili v zapuščeni gostinski lokal nad samopostrežno trgovino Mercator na Krožni cesti v Kopru. Policisti so v neposredni bližini prijeli še ne 13-letni osebi, ki sta pred tem s pomočjo sile telesa razbili steklo in tako vlomili v lokal, kjer sta pregledali notranjost, vendar nista odnesli ničesar.

 Foto: Gpu
Foto: Gpu

PRIMORSKA > Prostor sta zapustila po isti poti. O prijetju so obvestili starše, ki so bili nato prisotni v nadaljnjem postopku. Policisti bodo o protipravnem ravnanju kazensko neodgovornih otrok podali poročilo na državno tožilstvo.

Tat je lastnike oškodoval za najmanj 79.000 evrov

Včeraj med 15.30 in 21.50 je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo v Portorožu in ukradel več kosov zlatnine, denar in zapestne ure različnih znamk. S tem je oškodoval lastnike za najmanj 79.000 evrov.

Prometna nesreča v Bertokih

Danes malo pred 6. uro so policiste obvestili o prometni nesreči v Bertokih. 42-letni voznik avtomobila je v krožišču izsilil prednost 23-letnemu vozniku motornega kolesa in trčil v zadnji del motornega kolesa. Pri padcu si je motorist poškodoval gleženj in so ga odpeljali v izolsko bolnišnico.

Nemcu vlomili v kamper

Včeraj ob 9.45 je državljan Nemčije prijavil, da so mu vlomili v kamper, ki ga je parkiral na počivališču Ravne ob avtocesti. Ugotovljeno je bilo, da je storilec poškodoval ključavnico sopotnikovih vrat in iz notranjosti ukradel žensko torbico z dokumenti, 20 evri in telefonom. Denar in telefon je storilec zadržal, torbico z dokumenti pa je odvrgel v bližini.

Poostren nadzor nad vozniki tovornih vozil in avtobusov

Včeraj je med 8. in 13. uro je potekel poostren nadzor nad vozniki tovornih vozil in avtobusov, v katerem so sodelovali delavci policije, DARS-a, FURS-a in CESTEL-a. Nadzor so opravljali na avtocestnem počivališču Povir. Policisti so ugotovili devetnajst kršitev, in sicer enajst preobremenitev vozil, dva nepravilno zavarovana tovora, dve neuporabi varnostnega pasu pri voznikih tovornih vozil in dve prekoračeni hitrost tovornega vozila.

Spletno uredništvo


Najbolj brano