Mladi Koprčan pred izolsko diskoteko s tekočim kokainom in konopljo

Koprski kriminalisti so v noči na soboto v okolici izolske diskoteke v parkiranem avtomobilu opazili moškega, ki je v rokah držal plastično brizgo in manjšo stekleničko s tekočino. Moškemu so zasegli 35 mililitrov tekočega kokaina, v avtu pa so našli tudi več kot 30 gramov konoplje in tehtnico. V hišni preiskavi so policisti našli še več droge.

V hišni preiskavi so policisti našli še več droge. Foto: Pu Koper
V hišni preiskavi so policisti našli še več droge. Foto: Pu Koper

IZOLA > Policisti so ugotovili, da gre za 24-letnega Koprčana. V času njegovega 48-urnega pridržanja so pridobili odredbo za hišno preiskavo, tako za avtomobil kot tudi stanovanjsko hišo.

V vozilu so našli še pet gramov posušenih rastlinskih delcev in elektronsko tehtnico, v hiši pa šest steklenih kozarcev, v katerih je bila snov rjavo-zelene barve, plastično vrečko in plastično posodo z rastlinskimi delci rjavo-zelene barve - skupaj so zasegli okoli 200 gramov te snovi.

Koprčana sumijo kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog, so sporočili s koprske policijske uprave.

STA


Najbolj brano