Mladenka je denarnico ukradla kar iz žepa

V trgovini v Postojni je včeraj ženska, stara med 16 in 20 let, vitke postave, iz zadnjega hlačnega žepa 67-letnega domačina vzela denarnico. Oškodovanec jo je prijel za roko, vendar se mu je izvila iz prijema in pobegnila iz trgovine. Denarnico z vso vsebino je zunaj trgovine odvrgla in pobegnila v neznano smer.

 Foto: Adriana Buzleta
Foto: Adriana Buzleta

PRIMORSKA > V Šalari pri Kopru je malo po 16. uri 57-letna Koprčanka vozila osebni avtomobil preblizu desnemu robu vozišča, zaradi česar se je vozilo prevrnilo in obstalo na strehi. Voznica je bila laže poškodovana. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je vozila pijana (0,88 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka), veljavnost vozniškega dovoljenja pa ji je potekla pred enim mesecem.

Ukradel akumulator in blatnika

V Kopru je neznani storilec s kolesa s pomožnim motorjem znamke sym orbit ukradel akumulator in blatnika. Lastnico je oškodoval za 50 evrov.

Vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja

Policisti so v Portorožu 27-letnemu Izolanu zasegli motorno kolo sym 200, ker je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Razbil steklo na vozilu

Danes zjutraj je bila policija obveščena o poškodovanju osebnega vozila znamke ford, ki je bilo parkirano pred eno od stanovanjskih hiš v Kromberku pri Novi Gorici. Neznani storilec je namreč razbil steklo na vozilu in lastniku povzročil za približno 200 evrov materialne škode. Oškodovanec je podal predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo novogoriški policisti v zvezi z omenjeno zadevo na podlagi ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo.

Prerezal pnevmatiko

Včeraj so policisti obravnavali poškodovanje parkiranega avtomobila v Novi Gorici. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec pred kratkim prerezal pnevmatiko na osebnem vozilu. S tem protipravnim ravnanjem je nepridiprav povzročil za 70 evrov škode. Policisti bodo glede na zbrana obvestila in ugotovljena dejstva v zvezi s sumom storitve kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari ustrezno ukrepali.

Trčil v zid

Včeraj dopoldne so policisti v okolici Cerknega obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bil udeležen avtomobil. Ugotovljeno je bilo, da je voznik avtomobila peljal iz smeri naselja Cerkno proti Novakom in hitrosti vožnje ni prilagodil stanju in razmeram na cesti, zaradi česar ga je zaneslo ob levi rob ceste, kjer je trčil v obcestni zid. Na srečo se voznik ni poškodoval, nastala je materialna škoda na vozilu. Policisti so vozniku izdali plačilni nalog.

NR


Najbolj brano