Mladenič bežal kljub predrti pnevmatiki

Policisti so ponoči malo po 1. uri v Ilirski Bistrici ustavljali voznika osebnega avtomobila, ki pa se na njihove znake ni ustavil. Vožnjo je nadaljeval v smeri Kozine, pri čemer so ga policisti večkrat ustavljali s svetlobnimi in zvočnimi signali, uporabili so tudi sredstva za prisilno ustavljanje vozil (stinger). Kljub predrti pnevmatiki je voznik bežal pred policisti do Kozine, kjer so ga ustavili in prijeli.

Fotografija je simbolična. Foto: Adriana Buzleta
Fotografija je simbolična. Foto: Adriana Buzleta

PRIMORSKA > Ugotovili so, da je avtomobil vozil 19-letni državljan Hrvaške, ki ni bil pod vplivom alkohola ali prepovedanih drog, prav tako poseduje veljavno vozniško dovoljenje. Zaradi več kršitev so mu izdali plačilni nalog z globo v višini 1600 evrov.

Na delavca se je zrušil les

Včeraj malo po 8. uri so policiste obvestili o delovni nezgodi v Luki Koper. Pri delu se je zrušil les na 28-letnega delavca, ki je bil pri tem laže poškodovan.

Zapeljala vzvratno in trčila v voznika kolesa z motorjem

Popoldan je 45-letna voznica osebnega avtomobila v Ilirski Bistrici zapeljala vzvratno in trčila v 82-letnega voznika kolesa z motorjem, ki je bil za njo. V trčenju se je laže poškodoval.

S kombijem v parkiran avtomobil

V Luciji je 56-letni voznik kombiniranega vozila na parkirnem prostoru trčil v parkiran osebni avtomobil. Policisti so ugotovili, da je vozil pijan (0,71 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka) ter da nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

V krožišču trčil v drugi avto

Ob 18.15 uri je 33-letni voznik avtomobila vozil iz smeri Šmarij proti Kopru in v krožišču zaradi neprilagojene hitrosti trčil v avtomobil, ki ga je vozila 42-letna voznica. Voznica in potniki, en star osem in dva stara 15 let, so bili laže poškodovani. Povzročitelj, ki je bil tudi laže poškodovan, je vozil pijan (1,16 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka). Zoper njega bodo spisali kazensko ovadbo.

NR


Najbolj brano