Mercedes ostal brez platišč z novimi zimskimi gumami

Danes zjutraj so policiste obvestili, da je neznani storilec na parkirišču pred enim od stanovanjskih blokov v Ajdovščini z osebnega avtomobila znamke mercedes ukradel štiri aluminijasta platišča z nameščenimi novimi zimskimi gumami znamke nokian. Nepridiprav je po prvih podatkih lastnika oškodoval za približno 3000 evrov. Policisti bodo podali kazensko ovadbo.

Fotografija je simbolična. Foto: STA
Fotografija je simbolična. Foto: STA

PRIMORSKA > Včeraj dopoldne so policiste obvestili o poskusu vloma v eno od stanovanjskih hiš v Ajdovščini. Neznani storilec je poškodoval in odprl okno, ki vodi v garažo, v stanovanjsko hišo pa ni vstopal. Po storjenem kaznivem dejanju je s kraja odšel, ne da bi karkoli ukradel. Ajdovski policisti bodo spisali kazensko ovadbo.

Skozi okno v hišo

Prav tako so policiste včeraj dopoldne obvestili o vlomu skozi okno v stanovanjsko hišo na območju naselja Brje. Nepridiprav ni odnesel ničesar, policisti bodo podali kazensko ovadbo.

Poškodovali poštni nabiralnik

Včeraj so policiste obvestili, da je v Novi Gorici nekdo ponoči s petardo poškodoval poštni nabiralnik. Pri tem je nastala škoda v višini 30 evrov. Oškodovanec ni podal predloga za pregon kaznivega dejanja, zato bodo policisti v zvezi z obravnavanim primerom s pisnim poročilom obvestili okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Spletno uredništvo


Najbolj brano