Med Šmarjami in Pučami je zgorel avtobus

Na cesti med Šmarjami in Pučami je včeraj okrog 10.30 zagorel avtobus. Med vožnjo naj bi v zadnjem delu vozila močno počilo, nato se je močno zadimilo. Avtobus je takoj ustavil, evakuirali so štiri potnike in nihče ni bil poškodovan. Gasilci so požar pogasili, ker pa je avtobus v celoti pogorel, je nastala velika premoženjska škoda.

Fotografija je simbolična Foto: Bogdan Macarol
Fotografija je simbolična Foto: Bogdan Macarol

PRIMORSKA > V Izoli je nekdo ukradel en kilometer kablov iz novogradnje. Podjetje je oškodovano za 5000 evrov.

Zapeljala na nasprotni pas

Včeraj se je nekaj minut pred 20. uro zgodila prometna nesreča izven naselja Kamno v smeri Kobarida. 43-letna voznica osebnega avtomobila je vozila iz vasi Ladra proti naselju Kamno in med vožnjo zapeljala na nasprotni pas. V tistem trenutku je iz nasprotne smeri pripeljal 29-letni voznik osebnega avtomobila, ki se kljub umikanju v desno ni mogel izogniti trčenju z drugim osebnim vozilom. Oba udeleženca sta k sreči skupila lažje poškodbe. Po prometni nesreči sta oba poiskala ustrezno zdravniško pomoč v tolminskem zdravstvenem domu, kjer so omenjenega voznika avtomobila po nudeni zdravniški oskrbi odpustili v domačno nego, 43-letnico pa so reševalci odpeljali na nadaljnji pregled v šempetrsko bolnišnico. Povzročiteljico nesreče čaka plačilni nalog.

Zaneslo ga je

Včeraj zjutraj pa se je zgodila prometna nesreča izven naselja Plave in v kateri je bil udeležen 26-letni voznik tovornega vozila (znamke renault master). Voznik tovornega vozila je vozil iz smeri naselja Gonjače proti Plavam in zaradi neprilagojene hitrosti na mokrem in spolzkem vozišču zapeljal v kamnito brežino. Nastala je materialna škoda na vozilu. Policisti so omenjenemu vozniku izdali plačilni nalog.

Spodletela kraja

Včeraj popoldne so policisti imeli opravka tudi s tatico. V eni od trgovin v Novi Gorici je 20-letnica izkoristila zaposlenost uslužbenca in iz blagajne odvzela nekaj gotovine in jo skrila. To je zaznal uslužbenec in mlajšo žensko zadržal do prihoda policistov na kraj. 20-letno Italijanko čaka ustrezen ukrep.

Vlom v župnišče

Včeraj popoldne so policisti prejeli obvestilo o vlomu v župnišče v enem od naselij v Goriških Brdih. Neznani storilec je vstopil v omenjeni objekt in pregledal notranje prostore ter nato kraj zapustil, ne da bi si karkoli prilastil.

Spletno uredništvo


Najbolj brano