Med Komnom in Trstom izmenjava ukradenih vozil

Lastnik avta iz Komna je svoje vozilo, ki so mu ga ukradli z dvorišča, našel v Trstu, policisti so ugotovili, da je bil zapuščen moped v Komnu ukraden v Trstu, policisti v Kopru pa so našli voznika, ki je vozil v Trstu ukraden avtomobil ford.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > V ponedeljek četrt pred sedmo uro zvečer so policisti v Kopru odkrili moder avto znamke ford KA z italijanskimi registrskimi oznakami, ki je bilo istega dne ukradeno v Italiji. Ob vozilu so našli tudi voznika, ki se je z avtom pripeljal, zato so ga pridržali. Čaka ga kazenska ovadba. V Trstu pa je že istega dne, ko so mu z dvorišča hiše v Komnu ukradli devet let star in 15.000 evrov vreden volkswagen tuareg, lastnik našel svoj avto. Pred drugo hišo v Komnu pa so že več dni opažali zapuščen moped. Policisti so ugotovili, da gre za ducati monster z italijanskimi oznakami, ki je bil minuli petek ukraden v Trstu. Lastniku so moped vrnili, policisti pa ugotavljajo, kako je moped prišel v Komen.

V Pobegih je v soboto nekdo vlomil v stanovanjsko hišo in lastnikom odnesel zlatnino ter nekaj denarja. Oškodoval jih je za dobrih 15.000 evrov. V Luciji je v nedeljo nekdo ukradel moder, 20 let star in 500 evrov vreden moped yamaha spy 50, v Postojni pa je nekdo vlomil v klet in odnesel dva karbonska obroča za kolo, vredna 1500 evrov. V Šempetru pri Gorici je v ponedeljek izginilo 500 evrov vredno moško gorsko kolo znamke viler, ki ga je lastnik pustil odklenjenega pred eno od trgovin.

V ponedeljek je pozabljiv lastnik bančnega računa prijavil, da je že v soboto na enem od bankomatov v Ajdovščini dvignil nekaj denarja, potem pa iz bankomata vzel le bančno kartico in odšel, ne da bi vzel še denar. Ko je čez nekaj časa prišel nazaj, denarja seveda ni bilo več. Prav tako v ponedeljek pa je lastnik telefona prijavil, da so mu v eni od tolminskih gostiln že v soboto ukradli 500 evrov vreden telefon samsung galaxy 7. DC


Najbolj brano