Lucijčan povozil 86-letno peško

Včeraj zjutraj je 25-letni voznik iz Lucije z osebnim avtomobilom na parkirišču za pošto v Izoli vzvratno trčil v peško, 86-letno Izolanko.

Včeraj zjutraj je 25-letni voznik iz Lucije z osebnim avtomobilom na parkirišču za pošto v Izoli vzvratno trčil v 
peško. Foto: Tomaž Primožič/Fpa
Včeraj zjutraj je 25-letni voznik iz Lucije z osebnim avtomobilom na parkirišču za pošto v Izoli vzvratno trčil v peško. Foto: Tomaž Primožič/Fpa

IZOLA > Peška se je huje poškodovala (zlom komolca), odpeljali so jo v izolsko bolnišnico. Povzročitelju sledi kazenska ovadba.

Vozniku blokirala zadnja kolesa avtomobila

Včeraj nekaj minut po 15. uri se je na hitri cesti Selo-Ajdovščina (pod Vipavskim Križem) zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo vozilo znamke fiat doblo. 37-letni voznik je peljal po hitri cesti iz smeri Sela proti Ajdovščini. Ko je pripeljal skozi predor Vipavski Križ, so mu med vožnjo blokirala zadnja kolesa. Izgubil je oblast nad vozilom in nato zapeljal desno na travnato brežino, kjer se je vozilo prevrnilo in obstalo na strehi. Voznik se k sreči ni huje poškodoval.

34-letnica razbijala po vratih in kričala

Danes zgodaj zjutraj so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru v Novi Gorici. 34-letnica je razbijala po vhodnih vratih in kričala ter motila stanovalce bloka pri počitku. Tudi po prihodu policistov na kraj se ženska, ki je kazala očitne znake alkoholiziranosti, ni hotela umiriti, ampak je s kršitvijo še nadaljevala. Vročekrvnica se je umirila in streznila na hladnem. Policisti so jo kaznovali tudi s plačilnim nalogom.

NR


Najbolj brano