Ljubljančan brez razloga Izolanko mahnil z berglo po hrbtu

Včeraj zvečer je policiste poklicala ženska in jim povedala, da jo je v Izoli nekdo brez razloga udaril. Policisti so ugotovili, da je 44-letni Ljubljančan eno od dveh domačink, ki sta se nič hudega sluteč sprehajali, brez razloga udaril z berglo po hrbtu. Policisti so ga kaznovali s plačilnim nalogom.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA > Postojnski policisti so dobili prijavo, da je pri Predjami nekdo iz gozda ukradel 25 kubičnih metrov hlodovine iglavcev. Postojnsko podjetje je oškodovano za 1750 evrov.

Zaprl pot kolesarju

Včeraj popoldne se je pri Pivki zgodila prometna nesreča. Povzročil jo je 57-letni voznik osebnega avtomobila iz Dolnjih Ležeč, ki je zapeljal s parkirišča na vozišče in polkrožno obrnil preko polne črte. Pri tem je zaprl pot 43-letnemu kolesarju z okolice Postojne. Kolesar je po trčenju padel, laže poškodovanega so reševalci odpeljali na pregled v zdravstveni dom. Povzročitelju sledi plačilni nalog.

Iz avta ukradel torbico

Danes ponoči je v Postojni nekdo domačinu iz avtomobila, ki je bil parkiran na dvorišču, ukradel torbico z bančnimi karticami in drugimi dokumenti. S kartice je tat že dvignil 150 evrov.

NR


Najbolj brano