Kradel je ves dan

Iz koprske trgovine so včeraj policiji sporočili, da so prijeli storilca, ki jim že ves dan krade. Policisti so ugotovili, da gre za 38-letnega Koprčana, pri katerem so našli več ukradenih izdelkov iz različnih trgovin (parfumi, oblačila, kartice) in več različnih tablet. Koprčana so pridržali, nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

 Tat je iz trgovin ukradel  parfume, oblačila in kartice  Foto: Wikipedia
Tat je iz trgovin ukradel parfume, oblačila in kartice  Foto: Wikipedia

PRIMORSKA > Včeraj popoldne so policisti v Postojni ustavili domačina, voznika avtomobila, ki mu je novembra 2013 pretekla veljavnost vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

Turisti obtičali v potoku

Včeraj popoldne so v strugi potoka Kozjak pri Kobaridu obtičali trije tuji pohodniki. Posredovali so reševalci Postaje GRS Tolmin in pohodnike nepoškodovane rešili iz struge potoka.

Trčili v Portorožu

Danes malo pred 11. uro sta blizu skladišča soli v Portorožu trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci JZ GB Koper, ki so odklopili akumulatorja in varovali kraj nesreče. V nesreči so bile tri osebe laže poškodovane, eno osebo pa so odpeljali v Splošno bolnišnico Izola.

Prometna nesreča na Šmarski cesti

Včeraj malo po 17. uri se je na Šmarski cesti v Kopru zgodila prometna nesreča med dvema osebnima voziloma in enim kombiniranim. Ena oseba se je poškodovala in so jo odpeljali v izolsko bolnišnico. Gasilci GB Koper so izvajali požarno in protinaletno varovanje.

Pijana voznika

Včeraj malo pred 20. uro je Koprčan poklical policijo in opozoril na pijanega voznika. Policisti so ga ustavili na Kopališkem nabrežju. 34-letnemu vozniku je alkotest pokazal 1,07 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Z rezultatom se ni strinjal, odklonil je tudi strokovni pregled. Sledi mu obdolžilni predlog.

Okoli 23.30 pa so dobili podobno obvestilo iz Portoroža. Policisti so našli vozilo, parkirano na avtobusni postaji, z motorjem v pogonu. 50-letnemu vozniku so odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,04 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Odrejeno mu je bilo pridržanje, sledi mu še obdolžilni predlog.

NR


Najbolj brano