Kradel gorivo iz delovnih strojev

Neznanec je v preteklih dneh v Vipavi iz rezervoarjev štirih tovornih vozil in delovnega stroja ukradel približno 2000 litrov goriva. Ajdovski policisti bodo na podlagi zbranih obvestil z ogledom kraja in ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA > V nedeljo je neznanec na večji javni prireditvi v Šempetru pri Gorici ukradel žensko torbico z dokumenti in gotovino. Državljanka Italije je bila oškodovana za približno 100 evrov.

Natočil gorivo in se odpeljal

Včeraj popoldne je na bencinskem servisu v Rožni Dolini pri Novi Gorici neznani voznik avtomobila znamke VW Polo, črne barve, italijanskih registrskih številk, natočil za 49 evrov dizelskega goriva in odpeljal, ne da bi plačal. Ker je odgovorna oseba oškodovane gospodarske družbe podala predlog za pregon, bodo novogoriški policisti v zvezi z omenjeno tatvino podali kazensko ovadbo.

Tujcu ukradli denar in verižico

Včeraj so v enem izmed novogoriških hotelov italijanskemu gostu ukradlidenar in zlato verižico. Oškodovanec je osebne stvari pustil v zaklenjeni omarici v hotelski sobi. Gost je bil oškodovan za približno 1150 evrov.

Zasegli osebno vozilo

Včeraj popoldne so novogoriški policisti zasegli avtomobil, ki ga je vozil 33-letni voznik. Ta ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Izvedli so tudi test, ki je pokazal sum, da je vozil pod vplivom prepovedanih drog, psihoaktivnih zdravil ali drugih psihoaktivnih snovi. Policisti so mu odredili strokovni pregled, ki pa ga je odklonil.

Z delovnim strojem povzročil nesrečo

Danes dopoldne se je v Spodnji Idriji zgodila prometna nesreča z materialno škodo, v kateri sta bila udeležena voznik delovnega stroja in voznica avtomobila. Prometno nesrečo je povzročil 56-letni voznik delovnega stroja, ki se je vključeval na prednostno cesto. Voznik delovnega stroja je zadel v sprednji del avtomobila, osebno vozilo pa je zaradi poškodb nevozno. Voznica je zaradi bolečin v vratu sama poiskala zdravniško pomoč v ZD Idrija. Policisti so vozniku delovnega stroja - povzročitelju prometne nesreče zaradi izsiljevanja prednosti izdali plačilni nalog.

NR


Najbolj brano