Koprski vulkanizer ob 25.000 evrov

Ponoči je neznanec vlomil v vulkanizerstvo v Kopru. Vstopil je v skladišče in ukradel večjo količino pnevmatik, voziček z orodjem in motorno kolo znamke yamaha z registrsko številko KPJS-15. Lastnik je oškodovan za 25.000 evrov.

Fotografija je simbolična. Foto: STA
Fotografija je simbolična. Foto: STA

ISTRA > Včeraj okoli 10. ure se je zgodila prometna nesreča v Parecagu. Policisti so ugotovili, da je 50-letni voznik iz Kort zaradi vožnje preblizu levemu robu vozišča z osebnim avtomobilom zapeljal z vozišča na njivo, kjer se je vozilo prevrnilo na streho. Alkotest se je ustavil pri 1,04 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku, ki ni skupil hujših poškodb, sledi obdolžilni predlog.

Zaletel se je v hišo, alkotest je odločno odklonil

Včeraj nekaj pred 17. uro se je v Gregorčičevi ulici v Idriji zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo terensko vozilo znamke land rover. 70-letni voznik se je vozil iz smeri Godoviča proti središču mesta. Med vožnjo je v desnem ovinku izgubil oblast nad vozilom in se zaletel v obcestni zid in nato v stanovanjski objekt. Vozilo je popolnoma uničeno. Idrijski policisti so vozniku odredili alkotest, a ga je slednji odločno odklonil. Policisti so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo, zoper njega bo podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Zapeljal na nasprotni pas, trčil v avtomobil in se odpeljal dalje

Včeraj okoli 14.20 je neznani voznik neznanega osebnega vozila vozil po glavni cesti II. reda št. 103 iz smeri Nove Gorice proti Rožni Dolini. Približno sto metrov naprej od predora Panovec je voznik iz neznanega vzroka zapeljal na nasprotni prometni pas in s prednjim levim delom osebnega avtomobila trčil v prednji levi bočni del drugega osebnega vozila, s katerim se je v nasprotni smeri pravilno pripeljal 76-letni voznik, državljan Italije. V prometni nesreči je nastala materialna škoda, nihče od udeležencev ni bil poškodovan. Ko bodo novogoriški policisti pobeglega voznika izsledili, bodo zoper njega ustrezno ukrepali.

Spletno uredništvo


Najbolj brano