Kolesarko so odpeljali v bolnišnico

Danes malo pred 16. uro je na kolesarski stezi med Bertoki in Koprom padla kolesarka in se poškodovala. Gasilci GB Koper so umaknili betonske ovire na kolesarski stezi in omogočili reševalcem dostop do poškodovane kolesarke. Reševalci RSSI so kolesarki nudili prvo medicinsko pomoč in jo odpeljali v izolsko bolnišnico.

 Foto: STA
Foto: STA

KOPER > Ob 12.19 se je Šmarjah zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo. Na kraju dogodka so gasilci GB Koper odklopili akumulator ter zavarovali kraj nesreče. Reševalci so oskrbeli eno poškodovano osebo in jo prepeljali v izolsko bolnišnico.

Ob 11.53 je na poti proti planini Bošca v občini Bovec, približno 500 metrov od glavne ceste, padel moški z brežine na cesto in se poškodoval. Gasilci PGD Bovec ter reševalci ZD Tolmin so poškodovanega oskrbeli. Poškodovanega planinca je helikopter policije prepeljal v ljubljanski klinični center.

Ob 11.39 se je v Kortah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Na kraju dogodka so gasilci GB Koper odklopili akumulatorja, zavarovali kraj nesreče in nudili pomoč reševalcem. Ena oseba je bila poškodovana in so jo prepeljali v izolsko bolnišnico, piše na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje.

Spletno uredništvo


Najbolj brano