Kamenje padlo na avto

Tolminska policija je bila včeraj s strani oškodovanke obveščena, da se je na glavni cesti Most na Soči-Tolmin (pri galeriji Pod Ključem) na avtomobil znamke ford s pobočja vsulo kamenje in poškodovalo vozilo. Na srečo se nihče ni poškodoval. Kasneje so delavci cestnega podjetja cesto očistili. Tolminski policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA > Danes okoli 11.44 je 49-letni voznik tovornega vozila peljal iz smeri Spodnje Idrije proti Želinu. Med vožnjo mu je z desne strani pred vozilo padlo kamenje, pri čemer je prišlo do poškodb tovornega vozila. Policisti bodo primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Ukradeno vozilo so kmalu izsledili

Včeraj popoldne so bili policisti s strani prijavitelja obveščeni o nedavni tatvini kolesa z motorjem znamke tomos APN 6, vrednega približno 200 evrov, iz gospodarskega objekta blizu stanovanjske hiše v enem od naselij v okolici Tolmina. Oškodovanec je podal predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja. Že po nekaj urah so izven naselja Bača pri Modreju opazili omenjeno odvzeto kolo z motorjem, kmalu zatem pa so tolminski policisti izsledili tudi mlajšega voznika omenjenega mopeda. Policisti so kolo z motorjem zasegli in bodo glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva v zvezi z obravnavanim primerom tatvine kolesa z motorjem podali ustrezen ukrep.

Prometna nesreča na histri cesti Selo-Vrtojba

Danes ob 6.12 je bila policija obveščena o prometni nesreči na hitri cesti Selo-Vrtojba. Ugotovljeno je bilo, da je 64-letni voznik kombija med vožnjo trčil v tovorni avtomobil, s katerim se je pred njim vozil 49-letni voznik. Po trčenju se je voznik kombija ustavil ob desnem robu, takrat pa je po voznem pasu pripeljal 38-letni voznik avtomobila in oplazil bok kombija. Policisti so vozniku kombija - povzročitelju prometne nesreče, zaradi kršitve prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.

V času obravnavanja omenjene prometne nesreče je prišlo še do naletnega trčenja med avtomobiloma, in sicer med 58-letnim voznikom avtomobila in 47-letno voznico vozila. Navedeni 58-letni voznik se je z vozilom zaletel v drugi avtomobil. Tudi omenjenemu vozniku so policisti zaradi kršitve prometne zakonodaje izdali plačilni nalog.

Goriva ni plačal

Danes ob 11.16 so policiste obvestili o tatvini goriva na bencinskem servisu v Rožni Dolini pri Novi Gorici. Ugotovljeno je bilo, da je na omenjeni bencinski servis nekaj po 11. uri pripeljal neznani voznik avtomobila znamke ssangyong, črne barve z italijanskimi registrskimi številkami, in v vozilo natočil za 61,76 evrov goriva. V poslovalnici bencinskega servisa je zatem kupil in plačal druge izdelke, računa za gorivo pa ni poravnal. Novogoriški policisti bodo v zvezi z omenjeno tatvino glede na ugotovljena dejstva ustrezno ukrepali.

Spletno uredništvo


Najbolj brano