Kam je izginil Ivan Hrast?

Domačin iz vasi Smast, 54-letni Ivan Hrast, se je v torek dopoldne z avtom odpeljal proti Livku, od takrat pa se ni nikomur več oglasil. Potem ko so zgodaj popoldne našli njegov avto med Livkom in Livškimi Ravnami, so svojci poklicali na pomoč policiste in ostale reševalce. Iskalna akcija še ni obrodila sadov.

Pogrešani Ivan Hrast
Pogrešani Ivan Hrast 

LIVEK > Včeraj od jutra do večera se je na območju kobariške občine oziroma na širšem območju Livka in zaselka Livške Ravne nadaljevala obsežna iskalna akcija za pogrešanim 54-letnim Ivanom Hrastom iz naselja Smast pri Kobaridu, ki ga svojci pogrešajo od torka. V včerajšnji akciji, ki je potekala pod vodstvom pomočnika komandirja PP Bovec Roberta Horvata, je sodelovalo približno 80 oseb.

Policistom so se namreč pri iskanju pogrešanega pridružili gorski reševalci iz Tolmina in Ljubljane, gasilci PGD Kobarid, vodniki reševalnih psov s psi in domačini. Pogrešanega niso našli, zato so iskanje zvečer prekinili.

Policiste so včeraj obvestili, da so na območju vasi na italijanski strani meje pogrešanega iskali tudi pripadniki italijanske civilne zaščite oziroma njihovi gasilci, so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica..

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in drugimi aktivnostmi, da bi našli pogrešanega moškega. Hkrati pozivajo vse, ki bi lahko policistom nudili koristne informacije v zvezi s pogrešano osebo, da pokličejo policiste Policijske postaje Bovec na telefon 05/389-68-50, pišejo na elektronski naslov pp_bovec.pung@policija.si ali se zglasijo na najbližji policijski postaji oziroma pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

NR


Najbolj brano