Je lažna odvetnica ogoljufala tudi vas?

Zoper 39-letno osumljenko z območja Mestne občine Nova Gorica so novogoriški policisti v začetku septembra 2015 vložili kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve več kaznivih dejanj goljufij in ponarejanja listin. 39-letnica se je večinoma lažno predstavljala kot odvetnica in direktorica družbe iz slovenske Istre in ponujala odvetniške storitve v zvezi z urejanjem lastništev nepremičnin in pridobivanja nepovratnih sredstev za gradnjo objektov iz evropskih razpisov.

Fotografija je simbolična. Foto: Sindikat Policistov Slovenije
Fotografija je simbolična. Foto: Sindikat Policistov Slovenije

KOPER, NOVA GORICA > V več primerih je oškodovancem izročila ponarejene sklepe sodišča, s katerimi je dokazovala opravljen posel. Po do sedaj zbranih podatkih je omenjena ženska delovala predvsem na območju policijskih uprav Nova Gorica in Koper.

Policisti pozivajo vse morebitne oškodovance, ki bi jim lahko nudili koristne informacije v zvezi z omenjenimi kaznivimi dejanji, da se zglasijo na najbližji policijski postaji oziroma pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 12 00.

Drugi podatki PU Nova Gorica: Sedejeva 11, 5000 Nova Gorica, telefon: (05) 303 44 00, elektronski naslov: pp_nova_gorica.pung@policija.si).

Spletno uredništvo


Najbolj brano