Je kateri med ukradenimi predmeti vaš?

Novogoriški policisti so v sredini junija pri 29-letnem moškemu, osumljenemu storitve večjega števila kraj, storjenih na območju Goriških Brd, Trnovsko-Banjške planote ter Vipavske doline - našli in zasegli večje število predmetov, za katere policisti sumijo, da izvirajo iz teh kaznivih dejanj. Gre za starega znanca policije.

Novogoriški policisti prosijo morebitne oškodovance, ki bi najdene in zasežene predmete prepoznali kot svoje, da se oglasijo na Policijski postaji Nova Gorica Foto: Pu Nova Gorica
Novogoriški policisti prosijo morebitne oškodovance, ki bi najdene in zasežene predmete prepoznali kot svoje, da se oglasijo na Policijski postaji Nova Gorica Foto: Pu Nova Gorica

NOVA GORICA > Zoper 29-letnega Novogoričana bodo policisti poslali več kazenskih ovadb na okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

V zvezi z najdenimi in zaseženimi predmeti novogoriški policisti prosijo morebitne oškodovance, ki bi predmete prepoznali kot svoje, da se oglasijo na Policijski postaji Nova Gorica, Sedejeva ulica 11, 5000 Nova Gorica, elektronski naslov pp_nova_gorica.pung@policija.si, telefonska številka 05/303-44-00. Več o najdenih in ukradenih predmetih je na http://www.policija.si/portal/kriminal/index.php.

NR


Najbolj brano