Je bil za smrt mladih svatov kriv ogljikov monoksid?

Tragično smrt dveh mladih svatov, ki so ju našli mrtva v nedeljo zjutraj v kmečkem turizmu v Bačvi pri Višnjanu, naj bi po neuradnih informacijah, ki jih je pridobil Glas Istre, povzročila zastrupitev z ogljikovim monoksidom.

Hrvaško Istro je v nedeljo  pretresla novica o smrti dveh 
mladih, 27-letnega fanta in pet let mlajšega dekleta, doma z 
območja Poreča.  Foto: Vir: Glas Istre
Hrvaško Istro je v nedeljo pretresla novica o smrti dveh mladih, 27-letnega fanta in pet let mlajšega dekleta, doma z območja Poreča.  Foto: Vir: Glas Istre

POREČ > Na policiji informacije sicer niso potrdili in so pojasnili, da bo vzrok smrti znan po zaključenih toksikoloških in histoloških raziskavah.

Hrvaško Istro je v nedeljo pretresla novica o smrti dveh mladih, 27-letnega fanta in pet let mlajšega dekleta, doma z območja Poreča. Bila sta sta na poroki, po kateri sta na kmečkem turizmu v Bačvi skupaj z nekaterimi povabljenimi tudi prespala. Dopoldne so ju zaman čakali pri zajtrku.

Ker ju ni bilo, je prijatelje začelo skrbeti. Eden od povabljenih ju je zato odšel iskat v apartma, kjer sta prenočila. Tam pa ju je našel mrtva.

V ponedeljek je v Bačvo prispela ekipa za forenzične preiskave, oglasili pa so se tudi delavci podjetja Butan plin ter dimnikarji.

Spletno uredništvo


Najbolj brano