Je bil usoden udarec v glavo?

V četrtek popoldne je občan v hiši v eni od vasi v bližini Bovca našel moško truplo in poklical policiste. Ti so ugotovili, da je v hiši umrl 49-letni domačin. Kaže, da je nesrečno padel in se udaril v glavo.

 Foto: STA
Foto: STA

SOČA > V četrtek ob 15.13 so bovške policiste obvestili, da so v eni od vasi v bližini Bovca našli mrtvega moškega. Tragična nesreča naj bi se po naših podatkih zgodila v vasi Soča. Mrtvega 49-letnega domačina naj bi našel občan in poklical na pomoč. Poleg bovških policistov so v vas prihiteli še tolminski reševalci in zdravnik iz bovške ambulante, ki je lahko le potrdil domačinovo smrt.

Po prvih ugotovitvah in ogledu trupla policisti niso našli sledi nasilja ali znakov kaznivega dejanja. Predvidevajo pa, da naj bi domačin življenje izgubil zaradi padca in domnevnega udarca v glavo.

Bovški policisti so o dogodku obvestili novogoriško tožilstvo in preiskovalno sodnico novogoriškega okrožnega sodišča. Zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo, da bi ugotovili natančen vzrok smrti. V teh dneh jo bodo opravili na ljubljanskem inštitutu za sodno medicino. Policisti pa nadaljujejo z dodatnim zbiranjem obvestil, da bi čim prej razjasnili vse okoliščine tragične nesreče. AC


Najbolj brano