Izzival pri zdravniku

Ker je v tolminskem zdravstvenem domu kričal, zmerjal in izzival v pretepu, nato pa nadaljeval še v enem od bližnjih barov, je moral stari znanec policije iz Tolmina večji del včerajšnjega dne preživeti na policijski postaji.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

TOLMIN > Včeraj nekaj minut pred deveto uro dopoldne so policiste poklicali iz tolminskega zdravstvenega doma, kjer so imeli opravka s srboritim obiskovalcem. 33-letni domačin, po naših podatkih večkratni kršitelj javnega reda in miru ter prestopnik, je očitno pijan kričal na zdravstveno osebje, jih žalil in pozival k pretepu.

Očitno je grožnja s policisti zalegla, saj se je moški kmalu po klicu iz zdravstvenega doma preselil v enega od bližnjih gostinskih lokalov, kjer so ga policisti našli. Seveda jih ni bil zelo vesel in se tudi ob njihovi prisotnosti ni pomiril, ampak je še naprej razgrajal. Ker se ni umiril niti potem, ko so ga k temu pozvali policisti, in se jim je odkrito zoperstavljal ter jih žalil, so ga podrli na tla in vklenili.

Vklenjenega so nato odpeljali na policijsko postajo, ker so ga pridržali do streznitve. Policijsko postajo je zapustil s položnico za plačilo vrsto kazni.

DC


Najbolj brano