Izsilila prednost motoristu

Vččeraj ob 17.41 so policiste obvestili o prometni nesreči v Čežarjih. 18-letnik je vozil neregistrirano kolo z motorjem od Sv. Antona proti Bertokom. Iz nasprotne smeri je pripeljala 39-letna Lucijčanka z osebnim avtomobilom in zavijala levo na dvorišče stanovanjske hiše. Pri tem je izsilila prednost motoristu, ki je padel in se poškodoval. Odpeljali so ga v bolnišnico. Povzročiteljici sledi plačilni nalog, 18-letniku pa ukrep zaradi vožnje z neregistriranim motorjem. Cesta je bila ponovno odprta ob 18.29.

Fotografija je simbolična. Foto: STA
Fotografija je simbolična. Foto: STA

PRIMORSKA > Policist na mejnem prehodu Starod je včeraj dopoldne pri državljanu Albanije, potniku na avtobusu, ugotovil, da ima pri sebi popoln ponaredek vozniškega dovoljenja Albanije. Ponaredek so mu zasegli, sledi mu kazenska ovadba.

Moški nasilen do partnerke vpričo otroka

Sežanski policisti so obravnavali nasilje v družini. Moški je bil fizično in verbalno nasilen do partnerke, in sicer ob prisotnosti otroka. Policisti so mu izrekli prepoved približevanja, sledi mu kazenska ovadba.

Premetal lokal in ukradel steklenico viskija

V Izoli je nekdo vlomil v lokal, pregledal je notranjost in vse premetal, nato pa ukradel steklenico viskija.

Odnesel zlatnino

V Izoli je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo in lastnikom odnesel zlato verižico, zapestnico in prstan. Skupaj je za 400 evrov škode.

Zasegli so mu kombi

Policisti so včeraj popoldan v Kopru na Ulici 15. maja 26-letnemu vozniku zasegli kombi, ker so ugotovili, da vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Iz garažne hiše ukradli zaklenjeni kolesi

V pritličju garažne hiše pred koprskim trgovskim centrom je nekdo ukradel zaklenjeni kolesi, in sicer črno gorsko moško kolo bad boy 700 urban in mladinsko gorsko kolo trek 3500 D, črne in oranžne barve. Lastnik je oškodovan za 1000 evrov.

Odpeljali moped

V Kopru je nekdo ponoči ukradel moped registrskih številk KRAN48, modre barve, znamke gilera runner 50, letnik 2002.

STA


Najbolj brano