Izsilila mu je prednost

Včeraj popoldne je 29-letna voznica avtomobila peljala po lokalni cesti iz smeri deponije v Ajdovščini proti križišču z regionalno cesto. V križišču je izsilila prednost drugemu 60-letnemu vozniku, ki se je pripeljal iz smeri Vipave. Ta se je laže poškodoval in so ga z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Fotografija je simbolična Foto: Sindikat Policistov Slovenije
Fotografija je simbolična Foto: Sindikat Policistov Slovenije

PRIMORSKA > V prometni nesreči sta se laže poškodovala tudi otroka v vozilu povzročiteljice prometne nesreče. Oba sta bila v osebnem vozilu ustrezno zavarovana v otroškem varnostnem sedežu, po pregledu v ZD Ajdovščina in nudeni zdravniški oskrbi so ju odpustili domov. Policisti so povzročiteljici izdali plačilni nalog.

Sumljiva snov

Včeraj so policisti v Novi Gorici imeli v postopku 29-letnega moškega in mu zasegli manjšo količino rjave grudičaste snovi, za katero so posumili, da gre za heroin. Če bo nadaljnja analiza to potrdila, bodo zoper njega uvedli hitri postopek z odločbo.

Ukradli so mu kolo

Neznanec je v Črničah ukradel nezaklenjeno moško gorsko kolo, staro približno 15 let, črne barve, z belim napisom na vodoravnem delu okvirja Karakoram GT, vredno približno 100 evrov. Oškodovanec je odstopil od predloga za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo ajdovski policisti o kraji obvestili novogoriško Okrožno državno tožilstvo.

Kršila sta javni red in mir

Včeraj zvečer so v Desklah novogoriški policisti 59-letnemu moškemu izdali plačilni nalog zaradi kršitve določil zakona o varstvu javnega reda in miru.

Danes ponoči so policisti v Solkanu obravnavali kršitev javnega reda in miru v zasebnih prostorih, kjer je 28-letnik, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, motil nočni mir in počitek. Izdali so mu plačilni nalog.

Tujec ni imel ustreznih listin

Včeraj dopoldne so policisti v Mirnu ustavili 50-letnega voznika avtomobila Fiat Marea italijanskih registrskih številk, državljana Tunizije, in ugotovili, da tujec ni imel ustreznih listin za vstop v Slovenijo. Izrekli so mu globo z izdajo plačilnega naloga. Po končanem postopku je tunizijski državljan zapustil območje naše države.

Avtomobil so mu zasegli

Policisti so včeraj popoldne na cesti Gračišče-Popetre ustavili osebni avto ford focus, ki ga je vozil 48-letni državljan BiH. Ker ne poseduje vozniškega dovoljenja, so mu vozilo zasegli.

NR


Najbolj brano