Izolan na prehodu za pešče zbil 85-letnico

Včeraj zvečer je 80-letni voznik osebnega avtomobila v Portorožu na prehodu za pešce zbil peško, 85-letno državljanko Avstrije. Odpeljali so jo v bolnišnico, od koder so nato policistom sporočili, da je laže poškodovana. Povzročitelju, doma z okolice Izole, sledi plačilni nalog.

 Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Foto: Zdravko Primožič/Fpa

PRIMORSKA > Ob 14.30 se je zgodila prometna nesreča na cesti Bukovje-Predjama. Policisti so na kraju ugotovili, da je nesrečo zaradi neprilagojene hitrosti povzročil 71-letni voznik motornega kolesa, državljan Avstrije, ki je nenadoma zavrl, padel na desni bok, nato pa ga je odneslo na nasprotno smerno vozišče v osebni avto, ki ga je vozila enako stara državljanka Nizozemske. Motorist se je v nesreči poškodoval, odpeljali so ga v UKC Ljubljana. Sledi mu plačilni nalog.

Kršil javni red in mir

Ob 22.57 so policisti intervenirali v koprskem lokalu, kjer je Ljubljančan kršil javni red in mir. Ker se ni umiril ob prihodu policistov na kraj, so ga odpeljali na hladno in mu izdali plačilni nalog.

Ukradel računalnik

V Dutovljah je nekdo vlomil v stanovanje, ga pregledal, nato pa lastniku odnesel računalnik znamke siemens, vreden 500 evrov.

Vlomil v trgovino z oblačili v Portorožu

Ponoči je nekdo vlomil v trgovino z oblačili v Portorožu. Odnesel je nekaj parov čevljev, nekaj torbic in jaken. Kolikšno škodo je povrzočil, še ugotavljajo.

Zapeljala v jarek

Včeraj, malo po 14. uri, je bila policija obveščena o prometni nesreči v bližini naselja Idrsko, v kateri je bila sama udeležena voznica osebnega vozila. Policisti so z zbiranjem obvestil med drugim ugotovili, da je 64-letna voznica avtomobila vozila po glavni cesti iz smeri naselja Idrsko proti Tolminu in med vožnjo zapeljala z vozišča v obcestni jarek. Kasneje so jo najprej zdravniško oskrbeli v ZD Tolmin, nato pa je bila napotena na nadaljnji pregled v šempetrsko bolnišnico. Zaradi kršitve ji bodo policisti izdali plačilni nalog.

Poškodoval vozilo

Včeraj zjutraj je bila policija obveščena, da je neznani voznik avtomobila ponoči poškodoval drugo parkirano osebno vozilo v središču Nove Gorice. Ko bodo policisti izsledili pobeglega voznika, bodo zoper njega zaradi kršitve prometne zakonodaje ustrezno ukrepali.

Vlomil v postore podjetja

Danes zjutraj so policiste obvestili o vlomu v prostore ene od gospodarskih družb v Kromberku. Po prvih podatkih je neznanec pregledal notranjost in nato odšel, ne da bi kaj ukradel. Novogoriški policisti bodo v zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo na pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Spletno uredništvo


Najbolj brano