V Pradah vlomilec pokradel za 5000 evrov dragocenosti

Včeraj je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo v Pradah. Storilec je vlomil v hišo skozi garažo in ukradel številne izdelke iz zlata ter ročne ure. Lastnik je oškodovan za najmanj 5000 evrov.

Fotografija je simbolična. Foto: Www.Bilderbox.Com
Fotografija je simbolična. Foto: Www.Bilderbox.Com

PRIMORSKA > V noči na petek je neznanec vlomil v gostinski lokal na Markovcu. Izginili sta dve denarnici z 200 evri gotovine. Iz gostinskega lokala v Luciji pa je vlomilec ukradel denarnico s 100 evri gotovine in bančno kartico, s katero je opravil dvig 200 evrov.

Zmikavti na plaži

V soboto dopoldne je neznani storilec na plaži na Bernardinu ukradel moško torbico, v kateri sta imela slovenska turista dokumente, ključe vozila in 170 evrov gotovine.

Popoldne je zmikavt kolovratil tudi na plaži v Fiesi, kjer je ukradel moško torbico, v kateri je imel nemški turist dokumente, mobilni telefon znamke samsung galaxy 4 ter 130 evrov gotovine.

Pepel iz krušne vrečke stresel v plastično vrečko, sledil je požar

V soboto zgodaj zjutraj je zagorelo v restavraciji v Portorožu. Nekdo od zaposlenih je pepel iz krušne peči stresel v plastične vrečke, ki jih je odložil pred lesena vrata skladišča. Pepel in neizgoreli delci so se vneli, ogenj pa je zajel vrata skladišča. Ogenj je opazil varnostnik, ki ga je pričel gasiti z ročnimi gasilnimi aparati, dokončali pa so gasilci. Nastala je materialna škoda v višini 300 evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano