Iz trgovine so odnesli cigarete in sladkarije

Danes zgodaj zjutraj je bila policija obveščena o vlomu v trgovino na območju Cerknega. Po prvih ugotovitvah je nepridiprav iz objekta kradel cigarete in sladkarije.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Policisti so v zvezi z omenjeno zadevo obvestili tudi preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Okoliščine navedenega kaznivega dejanja idrijski policisti še preiskujejo in bodo na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo.

Nasilje v družini

Včeraj so policisti v okolici Nove Gorice obravnavali sum nasilja v družini. Da bi zaščitili žrtve nasilja v družini, so policisti 42-letniku izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja in o tem obvestili tudi preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča, Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici in pristojni center za socialno delo. Novogoriški policisti bodo na podlagi ugotovljenih dejstev in v skladu z usmeritvami pristojnega novogoriškega Okrožnega državnega tožilstva v zvezi s sumom navedenega kaznivega dejanja omenjenega osumljenca kazensko ovadili.

S pnevmatike ukradli verigo

Danes zjutraj so bili policisti obveščeni o nedavni tatvini verige s pnevmatike gozdarskega traktorja v lasti gozdnega podjetja, ki je bil parkiran pod kočo na Hleviški planini. Idrijski policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom tatvine na podlagi zbranih obvestili in ugotovljenih dejstev ustrezno ukrepali.

Kradli gorivo

Včeraj popoldne so policisti v Novi Gorici obravnavali tatvino dizelskega goriva. Neznanec je v zadnjih nekaj dneh iz rezervoarja osebnega avtomobila znamke mercedes benz B iztočil približno 30 litrov goriva. Oškodovanec v zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem ni podal predloga za pregon, zato bodo policisti o obravnavanem primeru s pisnim poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Danes ob 9.49 uri je bila policija obveščena o tatvini goriva na bencinskem servisu na hitri cesti v Šempasu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik osebnega avtomobila znamke ford, sive barve, tujih registrskih številk, v vozilo natočil za 20 evrov goriva in odpeljal, ne da bi poravnal računa za natočeno gorivo. Novogoriški policisti bodo v zvezi z omenjeno tatvino goriva na podlagi ugotovljenih dejstev ustrezno ukrepali.

NR


Najbolj brano