Iz pisarne so ukradli laringoskop

V Kopru je nekdo ponoči vlomil v eno od pisarn v poslovnem objektu. Po pregledu je bilo ugotovljeno, da je ukradel laringoskop, vreden 1500 evrov.

Laringoskop Foto: Wikipedia/Von Mrarifnajafov
Laringoskop Foto: Wikipedia/Von Mrarifnajafov

PRIMORSKA > Včeraj dopoldne o policisti v Portorožu zasegli avto 36-letnemu Tržičanu, kateremu je alkotest pokazal 0,55 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, vozil pa je tudi brez vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Prometna nesreča v Bertokih

Včeraj ob 18.50 je bila policija obveščena o prometni nesreči v Bertokih. Povzročil jo je 23-letni voznik avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v nasproti vozeči avto, katerega je peljal 43-letni državljan Italije. Sopotnica v avtu Italijana se je v nesreči laže poškodovala. Povzročitelju je alkotest pokazal 0,45 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Izdan mu je bil plačilni nalog za neprilagojeno hitrost in alkohol.

Vlomili v trgovino v Prestranku

V Prestranku je nekdo vlomil v prodajalno. Pregledal je trgovino in skladišče, natospl pa pobral manjšo vsoto denarja. Povzročil je za 400 evrov škode.

...

Danes dopoldne, so policisti v Ajdovščini imeli v postopku 32–letnega moškega in mu v postopku zasegli PVC vrečko z manjšo količino posušene zelene rastline. Zasežena rastlina je bila posredovana v nadaljnjo analizo in če bo slednja potrdila, da gre v navedenem primeru za prepovedano drogo, bodo policisti zoper omenjenega moškega uvedli hitri postopek z odločbo zaradi kršitve določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

...

Danes, 9. novembra 2016 zjutraj, so policiste obvestili o poškodovanju osebnih vozil na parkirišču (ob avtobusni postaji) v Novi Gorici. Nepridiprav je na treh parkiranih osebnih vozilih poškodoval brisalce na vozilih, na dveh vozilih pa podrsal oz. poškodoval lak pokrova motorja. Novogoriški policisti bodo v zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo na novogoriško Okrožno državno tožilstvo.

...

Včeraj, 8. novembra 2016 pozno zvečer, so prometni policisti v Šempetru pri Gorici ustavili 36–letnega voznika osebnega avtomobila in mu v postopku odredili preizkus alkoholiziranosti. Rezultat odrejenega preizkusa z alkotestom je pokazal, da je imel omenjeni voznik v organizmu 0.74 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Zaradi kršitve prometne zakonodaje bodo zoper njega podali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Spletno uredništvo


Najbolj brano