Iz hiše odnesel zlatnino

Neznanec je včeraj vlomil v hišo v Ajševici, pregledal prostore in ukradel več kosov zlatnine v skupni vrednosti približno 3700 evrov. Policisti so o primeru obvestili tudi preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Fotografija je simbolična. Foto: Petra Vidrih
Fotografija je simbolična. Foto: Petra Vidrih

PRIMORSKA > Policisti so včeraj v Goriških Brdih obravnavali vlom v eno od tamkajšnjih hiš, kjer je neznanec ukradel več kosov zlatega nakita in nekaj denarja ter z ukradenim predmeti odšel neznano kam. Nastalo je za približno tisoč evrov škode. Policisti so podali kazensko ovadbo.

Prometna nesreča

Danes dopoldne je v Novi Gorici 63-letna voznica avtomobila peljala po Vojkovi cesti proti Solkanu in se zaradi prekratke varnostne razdalje zaletela v pred seboj stoječi avtomobil, s katerim je 38-letni voznik v križišču zavijal desno proti večjemu trgovskemu centru. Nihče od udeležencev prometne nesreče se ni poškodoval. Policistom so na kraju ustrezno pomoč nudil tudi novogoriški poklicni gasilci. Policisti so povzročiteljici prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Spletno uredništvo


Najbolj brano