Iz bifeja odnesel denar, cigarete in viski

Včeraj zjutraj je bila policija obveščena o vlomu v enega od gostinskih lokalov v Ajdovščini. Neznanec je ukradel blagajniški minimum, cigarete in steklenico viskija. Po izvršitvi kaznivega dejanja je nepridiprav odšel neznano kam. Policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom glede na ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA > Včeraj je bila policija obveščena o tatvini traktorskega priključka iz odprtega gospodarskega poslopja pri eni od stanovanjskih hiš na območju naselja Vrtovin. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec ponoči ukradel frezo, ki je bila nameščena na traktorju. S tem je lastnika oškodoval za približno tisoč evrov. Policisti bodo v zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo.

Vozila pod vplivom alkohola

V nedeljo zgodaj popoldne so policisti na območju naselja Renče ustavili 53-letnega voznika osebnega avtomobila in mu v postopku odredili preizkus alkoholiziranosti. Rezultat je pokazal 0,96 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Policisti so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Zoper omenjenega voznika avtomobila bo zaradi kršitve prometne zakonodaje podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

V soboto pozno zvečer so policisti v Slapu ustavili 25-letnega bolgarskega voznika osebnega avtomobila in mu v postopku odredili preizkus alkoholiziranosti. Rezultat je pokazal 0,91 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Tudi njemu so policisti prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Zoper omenjenega voznika avtomobila bo zaradi kršitve prometne zakonodaje podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Spletno uredništvo


Najbolj brano