Iz barake ukradli traktor

Včeraj so policiste obvestili, da je neznanec iz delovne barake v Biljenskih gričih ukradel traktor znamke IMT tip 539. Lastnik je oškodovan za 2500 evrov. Poleg tega je neznanec iz sosednje lope ukradel 3-tonsko traktorsko prikolico znamke IMP, sive barve, staro 30 let, na kateri je bilo naloženih več trtnih količkov in ogrodje cepilnika.

Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija
Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija

NOVA GORICA > Novogoriški policisti bodo v zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo.

V Tolminu kradli majice

Danes dopoldne so policiste obvestili o tatvini tekstilnih izdelkov v eni od trgovin v Tolminu. Dve neznani ženski, stari med 40 in 50 let, sta prišli v trgovino. V času, ko je uslužbenka stregla druge stranke, sta izrabili njeno trenutno nepozornost in iz trgovine ukradli več majic v skupni vrednosti 235 evrov.Oškodovanka je v zvezi z obravnavanim primerom podala predlog za pregon, zato bodo tolminski policisti podali kazensko ovadbo.

Ukradli navigacijsko napravo

Včeraj dopoldne so policiste obvestili o tatvini navigacijske naprave na bencinskem servisu na Mostu na Soči. Po sedanjih ugotovitvah je neznani storilec konec marca letošnjega leta ukradel manjšo škatlo z omenjeno napravo znamke nuvi in tako gospodarsko družbo oškodoval za 145 evrov. Tolminski policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom tatvine ustrezno ukrepali.

Prometna nesreča na Tolminskem

Včeraj ob 21. uri je bila policija obveščena o prometni nesreči na območju Poljubinja na Tolminskem. 62-letni voznik avtomobila je vozil iz smeri Mosta na Soči proti Tolminu. V ovinku je zapeljal na levi vozi pas v trenutku, ko je po njem pripeljala 34-letna voznica osebnega vozila. Vozili sta trčili. V prometni nesreči se 34-letna voznica lažje poškodovala in je poiskala zdravniško pomoč v ZD Tolmin, nato pa so jo napotili na nadaljnji preventivni pregled v šempetrsko bolnišnico. Policisti so obema udeležencema prometne nesreče odredili tudi preizkus alkoholiziranosti. 62-letni povzročitelj prometne nesreče je vozil pod vplivom alkohola. Zaradi kršitev določil Zakona o pravilih cestnega prometa mu je bil izdan plačilni nalog.

Tovorno vozilo poškodovalo drog

Včeraj ob 7.50 se je v Šempetru pri Gorici zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo tuje tovorno vozilo. 43-letni voznik, državljan Madžarske,je vozil tovorno vozilo s polpriklopnikom po lokalni cesti v Šempetru pri Gorici in zavijal na bencinsko črpalko. Pri zavijanju je z zadnjim delom polpriklopnika trčil v drog javne razsvetljave in ga poškodoval. Z desno stranjo polpriklopnika je zapeljal preko betonskega robnika in tudi slednjega poškodoval. Policisti so mu izrekli globo z izdajo plačilnega naloga. V prometni nesreči je nastala materialna škoda tudi na polpriklopniku.

Spletno uredništvo


Najbolj brano