Iz avta ukradel torbico

Včeraj ob 14.25 je bila policija obveščena o vlomu v osebno vozilo znamke citroen C5 na območju Robiča. Omenjeno vozilo je bilo parkirano na parkirnem prostoru ob reki Nadiži. Neznanec je najprej razbil stransko steklo na vozilu in ukradel žensko torbico. Bovški policisti bodo v zvezi z omenjenim kaznivim dejanje glede na zbrana obvestila in druga ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Vozilo  je bilo parkirano na parkirnem prostoru ob reki 
Nadiži.  Foto: Neva Blazetič
Vozilo je bilo parkirano na parkirnem prostoru ob reki Nadiži.  Foto: Neva Blazetič

PRIMORSKA > Včeraj ob 9.11 je bila policija obveščena o prometni nesreči med Kanalom in Avčami z materialno škodo, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Ugotovljeno je bilo, da sta oba voznika osebnih vozil peljala iz smeri naselja Avče proti Kanalu. Blizu ene od stanovanjskih hiš v naselju Bodrež je 22-letni voznik, ki je vozil za 59-letnim voznikom osebnega avtomobila, pred ovinkom zavrl, zaradi česar ga je zaneslo v varnostno ograjo in nato z zadnjim delom vozila trčil v zadnji del osebnega vozila, s katerim se je pred njim peljal 59-letni voznik. Policisti so 22-letnemu povzročitelju prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Razbili steklo na bagru

Včeraj dopoldne so policisti na Bovškem, blizu slapa Boka, obravnavali poškodovanje delovnega stroja. Neznanec je razbil stransko steklo na bagru, zaradi česar je nastala škoda v višini približno 200 evrov. Odgovorna oseba gospodarske družbe v zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem ni podala predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo bovški policisti z zvezi z obravnavanim primerom s pisnim poročilom obvestili pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Kolesarka se je poškodovala

Včeraj zjutraj se je na območju Rožne Doline pri Novi Gorici zgodila prometna nesreča, v kateri se je kolesarka lažje poškodovala. Policisti so ugotovili, da se je prometna nesreča zgodila ob 6.50 na cesti med Rožno Dolino in Pristavo, kjer je 31-letni voznik avtomobila z vozilom zadel 54-letno kolesarko, ki je padla in se poškodovala. Lažje poškodovana kolesarka je po prometni nesreči naknadno poiskala zdravniško pomoč v šempetrski bolnišnici. Policisti so 31-letnemu vozniku osebnega avtomobila zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa izdali plačilni nalog.

Voznik je bil pijan

Včeraj, nekaj pred 19. uro, so novogoriški policisti blizu Solkana imeli v postopku 29-letnega voznika avtomobila. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 1,27 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Zoper omenjenega voznika je bilo odrejeno pridržanje v policijskih prostorih. Zaradi kršitev prometne zakonodaje bodo policisti zoper voznika podali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče v Novi Gorici.

Spletno uredništvo


Najbolj brano