Iz avta je ukradel 1040 evrov

Včeraj popoldne so idrijski policisti obravnavali vlom v avtomobil znamke renault traffic blizu naselja Zadlog. Neznanec je iz vozila ukradel 1040 evrov. Na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev bodo idrijski policisti v zvezi z obravnavanim primerom podali kazensko ovadbo.

PRIMORSKA > Včeraj popoldne so policisti obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila v Neblem. Kasneje so ugotovili, da je osumljeni 68-letni Italijan z ostrim predmetom prebodel prednjo pnevmatiko na avtomobilu znamke fiat punto italijanskih registrskih številk. S tem je oškodovancu iz Italije povzročil za 90 evrov škode. Oškodovanec je odstopil od predloga za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo policisti o obravnavanem primeru s pisnim poročilom obvestili novogoriško Okrožno državno tožilstvo.

Tudi v Novi Gorici so policisti včeraj popoldne obravnavali poškodovanje parkiranega osebnega avtomobila znamke opel corsa, ki je bilo parkirano na parkirišču pred enim od stanovanjskih blokov. Po sedanjih ugotovitvah je nneznanec z neznanim ostrim predmetom poškodoval sprednjo desno pnevmatiko vozila in lastnici povzročil za 150 evrov škode. Na podlagi predloga za pregon navedenega kaznivega dejanja bodo policisti na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo.

Telefon je izginil

Neznanec je včeraj okoli 13.30 pred eno od trgovin v Rejčevi ulici v Novi Gorici našel približno leto dni star mobilni telefon znamke LG, bele barve, vreden okoli 300 evrov, ki ga je oškodovanka pred tem izgubila. Neznanec si je telefon prisvojil in z njim odšel neznano kam. Policisti bodo na podlagi ugotovljenih dejstev v zvezi z obravnavanim primerom ustrezno ukrepali.

NR


Najbolj brano