Iz Umaga izginila slovenska jahta

Nepridiprav, ki je v začetku tedna z gradbišča v Gočah ukradel udarno kladivo, je podjetje oškodoval za približno pet tisoč evrov. Iz marine v Umagu pa je neznanec slovenski državljanki ukradel več deset tisoč evrov vredno jahto.

 Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia

PRIMORSKA > Kaj se je dogajalo na gradbišču v Gočah, ajdovski policisti še ugotavljajo in iščejo sledi za nepridipravom, ki je ukradel novejše udarno kladivo. Po ocenah oškodovanega podjetja je udarno kladivo vredno pet tisoč evrov.

Več tisoč evrov vreden plen je v neznano odnesel tudi tat, ki je v začetku tedna vlomil v eno od portoroških trgovin. Ukradel je več potapljaških predmetov in prenosni računalnik. Kaj vse je odnesel tat, včeraj še ni bilo znano.

V noči na torek je neznanec vlomil v skladišče gostinskega lokala v Strunjanu. Ukradel je več steklenic alkoholnih pijač, pri čemer ga je zalotil varnostnik. Tatiču se je vseeno uspelo izmuzniti, policisti ga še iščejo. V torek popoldne je nepridiprav pregledal tudi prostore hiše na Bistriškem. Lastnikom je ukradel 300 evrov.

Iz Umaga poročajo, da je neznani tat s priveza v tamkajšnji marini ukradel jahto z dvema motorjema in 41-letno slovensko lastnico plovila oškodoval za več deset tisoč evrov. NR


Najbolj brano