Iz Agrarie odnesli blagajno

Ponoči so vlomili v trgovino Agrarie na koprski tržnici. Nepridipravi so z dvema večjima kamnoma razbili steklo vhodnih vrat in iz trgovine odnesli blagajno. Po prvih informacijah naj bi bil v njej le blagajniški minimum.

Ponoči so vlomili v trgovino Agrarie na koprski tržnici. Foto: Nives Krebelj
Ponoči so vlomili v trgovino Agrarie na koprski tržnici. Foto: Nives Krebelj

KOPER > Nemalo presenečena je bila prodajalka, ki je ob 6. uri prišla pred trgovino in zagledala razbito steklo vhodnih vrat. Poklicala je policijo in direktorja Agrarie Roberta Fakina. “Na prvi pogled so odnesli blagajno, v kateri je bil blagajniški minimum,” je povedal Fakin, preden je smel vstopiti v trgovino.

Policisti na kraju niso mogli ugotoviti, ali je šlo za enega ali več vlomilcev, več bo morda znano po tem, ko bodo kriminalisti pregledali sledove.

Fakin predvideva, da bo trgovina zaprta le dopoldne. “Zaradi razbitega stekla moramo očistiti trgovino, pri čemer moramo vzeti vse artikle s polic. Steklar bo zamenjal steklo na vratih, priklopiti moramo drugo blagajno in preveriti povezave. Potrudili se bomo, da bomo trgovino odprli čim prej,” je povedal Fakin.

Škode zaradi vloma še ni mogel oceniti, zagotovo pa ji bo treba prišteti še izpad prometa zaradi začasnega zaprtja trgovine.

NK


Najbolj brano