Huda prometna nesreča med Kobaridom in Tolminom

Ob 7.01 sta na cesti med Tolminom in Kobaridom pri odcepu za Kamno trčila avtomobila. Poškodovale so se tri osebe. Eno osebo so s helikopterjem odpeljali v ljubljanski klinični center, piše na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Dve osebi so iz zverižene pločevine s tehničnim posegom rešili gasilci PGD Tolmin. Vse poškodovane osebe so oskrbeli reševalci NMP ZD Tolmin.

23-letni voznik osebnega avtomobila je s 27-letnim sopotnikom vozil iz Tolmina proti Kobaridu. Izven naselja Kamno je začel prehitevati pred seboj vozeči neznani osebni avtomobil v trenutku, ko je iz nasprotne smeri z osebnim avtomobilom pripeljala 53-letna voznica. Prišlo je do čelnega trčenja. V prometni nesreči se je 23-letni povzročitelj prometne nesreče hudo poškodoval, sopotnik v njegovem vozilu in 53-letna voznica osebnega avtomobila pa so se laže poškodovali.

Hudo poškodovani 23-letnik je bil nato s policijskim helikopterjem v spremstvu dežurne ekipe HNMP Brnik odpeljan na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. Prav tako so reševalci z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje poškodovano 53-letno voznico avtomobila v ZD Tolmin in 27-letnega sopotnika v SB Šempeter. Policistom in reševalcem so na kraju pomoč nudili tudi gasilci PGD Tolmin.

NR


Najbolj brano