Gumo je razneslo

Včeraj ob 16.34 je bila policija obveščena o prometni nesreči na hitri cesti med naseljem Selo in Vogrskim, v kateri sta bili udeleženi tovorno in osebno vozilo. Ugotovljeno je bilo, da je 53-letni voznik tovornega avtomobila, državljan Poljske, vozil po hitri cesti iz Sela proti Vrtojbi, med vožnjo pa je razneslo pnevmatiko na polpriklopniku omenjenega tovornega vozila.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Poškodovana pnevmatika je poškodovala prednji del avtomobila, s katerim se je v tistem trenutku vzporedno peljal 35-letni voznik, državljan Italije. Nihče od udeležencev se ni poškodoval. Prometni policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Vozilo zapeljalo v jarek

Danes ob 1.33 je bila policija obveščena o prometni nesreči na območju Mirna, v kateri je bil udeležen tuji voznik avtomobila. Policisti so ugotovili, da je 68-letni voznik avtomobila, državljan Švice, pripeljal iz smeri Opatjega Sela in se ustavil blizu naselja Miren. Iz neznanega vzroka je vozilo prestavil v vzvratno vožnjo, vozilo je posledično zapeljalo v jarek in tam obstalo. Policisti so mu izrekli globo.

Nemški motorist se je lažje poškodoval

Včeraj ob 16.14 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na glavni cesti med zaselkom Želin in Stopnikom, v kateri sta bila udeležena tuji voznik motornega kolesa in voznica avtomobila. Prometno nesrečo je povzročil 64-letni motorist, državljan Nemčije, ki je vozil iz smeri Stopnika proti Idriji. Ko je med vožnjo pripeljal v ovinek, je motorist želel prehiteti pred seboj vozeče osebno vozilo ter pri tem zapeljal na nasprotni vozni pas v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pravilno po svojem voznem pasu pripeljala 33-letna voznica avtomobila. V prometni nesreči je nemški motorist bočno zadel v voznikova vrata avtomobila in padel po vozišču ter se predvidoma lažje poškodoval. Kasneje so mu na kraju zdravniško pomoč nudili reševalci NMP ZD Idrija in ga nato odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. Policistom in reševalcem so pomoč nudili tudi idrijski gasilci. Tolminski policisti bodo nemškemu motoristu izrekli globo.

Poškodovali nagrobnik

Včeraj dopoldne so novogoriške policiste obvestili o poškodovanju nagrobnika na pokopališču v Ročinju. S tem protipravnim ravnanjem je storilec povzročil za približno tisoč evrov materialne škode.

Tatovi koles

Včeraj pozno popoldne so novogoriškim policistom prijavili tatvino dveh koles izpod nadstreška ene od stanovanjskih hiš v Solkanu. Neznanec je izpod omenjenega nadstreška ukradel dve nezaklenjeni kolesi, in sicer žensko kolo znamke kilimanjaro, bele barve, ter moško gorsko kolo, neznane znamke, sivo modre barve, staro 25 let. S tem dejanjem je storilec lastnikom povzročil za 550 evrov škode.

Idrijski policisti so bili včeraj popoldne obveščeni, da občan pogreša gorsko kolo znamke cult, modre barve, staro 12 let, vredno približno 150 evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano