Gost napadel natakarico

Včeraj okoli 12.30 je v Postojni pijan 37-letni gost lokala napadel natakarico in jo udaril s pestjo v glavo, zatem pa je udaril še dva gosta, ki sta ji skušala pomagati. Policisti so ga na kraju obvladali in vklenili. Sledi mi kazenska ovadba.

Fotografija je simbolična. Foto: Adriana Buzleta
Fotografija je simbolična. Foto: Adriana Buzleta

PRIMORSKA > Ob 7.30 se je v Kopru zgodila prometna nesreča. 30-letna kolesarka iz Vojnika je s kolesom nepravilno prečkala cesto, zaradi česar jo je zbil 32-letni voznik osebnega avtomobila. Kolesarka se je laže poškodovala, sledi ji plačilni nalog.

Tablica je bila ponarejena

Na mejni prehod Starod se je včeraj zjutraj s tovornim vozilom pripeljal 37-letni državljan Črna gore. Policisti so pri kontroli ugotovili, da je zadnja tablica na vlečnem vozilu v celoti ponarejena, zato so jo zasegli.

Sledi kazenska ovadba.

Vlomil v avto

Pri vasi Pertrinje je nekdo vlomil v parkiran osebni avto, iz katerega je ukradel torbico z denarnico in osebnimi dokumenti.

V nesreči se je huje poškodoval

Včeraj ob 18.24 je bila policija obveščena o prometni nesreči med Belvederjem in Strunjanom. Prometni nesrečo je povzročil 33-letni voznik motornega kolesa iz Celja, ki je zaradi nepravilne strani vožnje trčil v pravilno nasproti vozeč avto, zatem pa je vanj trčil še motorist. Povzročitelj se je v nesreči huje poškodoval, odpeljali so ga v UKC Ljubljana.

Spletno uredništvo


Najbolj brano