Fotorobot roparja pekarne v Novi Gorici

Nogovoriški policisti preiskujejo okoliščine oboroženega ropa ene pekarne v Novi Gorici, ki se je zgodil v soboto zvečer. Ropar je z ukradeno manjšo vsoto denarja pobegnil, nobena od uslužbenk ni bila poškodovana.

Fotorobot roparja Foto: Pu Nova Gorica
Fotorobot roparja Foto: Pu Nova Gorica

NOVA GORICA > Novogoriški policisti in kriminalisti so takoj po prejetem obvestilu začeli izvajati vse aktivnosti tako na kraju kaznivega dejanja kot tudi v širši okolici. Policija storilca še vedno išče. Neznani storilec je bil po sedanjih ugotovitvah zamaskiran stemnejšo kapo in je visok približno 180 centimetrov, srednje postave, na glavi je imel temnejšo kapo, oblečen je bil v temnejša oblačila.

Policija prosi vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi o storilcu imeli kakršnekoli koristne informacije, da jih sporočijo policiji na 113 ali anonimni telefon 080 1200 oziroma pokličejo najbližjo policijsko postajo

Policisti in kriminalisti na območju PU Nova Gorica še vedno preiskujejo okoliščine navedenega kaznivega dejanja, še vedno intenzivno poteka, zato drugih podrobnosti v tej fazi predkazenskega postopka ne moremo posredovati.

Spletno uredništvo

Preberite še:

Ropar ju je zaklenil v pekarno


Najbolj brano