Dvanajst dreves padlo na cesto

Včeraj ob 21.30 je na regionalno cesto Tolmin-Idrija pri odcepu za Otalež zaradi razmočenega terena padlo dvanajst dreves.



Včeraj ob 21.30  je na regionalno cesto Tolmin-Idrija pri 
odcepu za  Otalež  zaradi razmočenega terena padlo dvanajst  
dreves. Foto: Pgd Cerkno
Včeraj ob 21.30 je na regionalno cesto Tolmin-Idrija pri odcepu za Otalež zaradi razmočenega terena padlo dvanajst dreves. Foto: Pgd Cerkno

PRIMORSKA > Do 2.30 je bil odsek ceste neprevozen za vsa vozila, ko so delavci Cestnega podjetja Nova Gorica in Kaskader d.o.o. iz Idrije odstranili del podrtih dreves in uredili izmenično enosmeren promet. Z odstranjevanjem bodo nadaljevali tekom današnjega dne. Gasilci PGD Cerkno so razsvetljevali mesto dogodka in pomagali pri odstranjevanju drevja, piše na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje.

Ostrešje je zagorelo

Včeraj ob 20.37 je v naselju Brce v občini Ilirska Bistrica zaradi pregretega dimnika zagorelo ostrešje stanovanjsko-poslovnega objekta. Gasilci PGD Ilirska Bistrica so požar na površini desetih kvadratnih metrov lokalizirali in pogasili ter pregledali objekt s termo kamero. Poškodovani del ostrešja so odstranili in začasno prekrili s folijo.

Prometna nesreča v Kanalu

Včeraj ob 11. uri sta trčili osebni vozili na Vojkovi ulici v Kanalu, pri čemer se je ena oseba lažje poškodovala. Posredovali so poklicni gasilci JZ GRD GE Nova Gorica, reševalci NMP Nova Gorica in policija.

Spletno uredništvo


Najbolj brano