Dva ranjena v čelnem trčenju

Včeraj dopoldne je počilo v Solkanu. Avta sta čelno trčila, oba voznika pa so s tehničnim posegom iz pločevine rešili gasilci. Oba so reševalci odpeljali v bolnišnico.

Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija
Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija

PRIMORSKA >Nesreča se je zgodila včeraj okoli 11.40 pri solkanskem mostu. Po prvih ugotovitvah je 34-letni voznik avta vozil iz Podsabotina proti Solkanu. Med vožnjo po klancu navzdol je v ostrem desnem nepreglednem ovinku nenadoma zapeljal v levo. V tistem trenutku je z avtom pravilno pripeljal nasproti 25-letni voznik. Avta sta čelno trčila, oba voznika pa sta ostala ukleščena v vozilih. S tehničnim posegom so ju rešili novogoriški poklicni gasilci. Oba poškodovana voznika so oskrbeli reševalci in ju nato odpeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Policisti so včeraj okoliščine nesreče še preverjali, od ugotovitev pa bodo odvisni tudi ukrepi.

V četrtek okoli 15.30 je 30-letna voznica avta peljala iz Rožne Doline proti Novi Gorici in za predorom Panovec zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v zadnji del avta, s katerim je pred njo vozila 38-letna voznica. Ta je zvečer zaradi bolečin v predelu vratu poiskala zdravniško pomoč v zdravstvenem domu, od koder so jo napotili na pregled v šempetrsko bolnišnico. Policisti bodo 30-letni povzročiteljici nesreče izdali plačilni nalog.

Včeraj nekaj pred 6. uro je 42-letni voznik avta v krožišču v Bertokih izsilil prednost 23-letnemu motoristu. Z avtom je trčil v zadnji del motorja. Pri padcu si je motorist poškodoval gleženj in so ga odpeljali v izolsko bolnišnico.

SK


Najbolj brano