Drvarnica je pogorela

Včeraj okoli 21. ure je bila policija obveščena o požaru v Šmihelu, kjer je iz neznanega vzroka pogorela zunanja drvarnica. V njej je bila manjša količina desk in drvi ter trije hektolitrski plastični sodi za vodo. Ogenj se je razširil tudi na ostrešje garaže, ki se drži gospodarskega poslopja.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

PRIMORSKA > Kasneje so požar pogasili gasilci JZ GRD GE Nova Gorica in PGD Nova Gorica. Zaradi požara je nastala škoda v višini približno 3000 evrov. Policisti so v zvezi z omenjenim požarom obvestili tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom podali poročilo Okrožnemu državnemu tožilstvu v Novi Gorici.

Nasilje v družini

Včeraj so policisti v okolici Ajdovščine obravnavali sum storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Pri tem je ena oseba utrpela tudi telesne poškodbe in so ji naknadno nudili zdravniško pomoč. Da bi zaščitili žrtve nasilja v družini, so policisti 39-letnemu moškemu izrekli tudi ukrep prepovedi približevanja in o tem obvestili pristojne institucije. Policisti bodo na podlagi ugotovljenih dejstev in v skladu z usmeritvami pristojnega novogoriškega.

Registrski tablici sta bili ponarejeni

Včeraj so policisti v okolici Nove Gorici pri kontroli prometa ustavili voznika starejšega avtomobila in ugotovili, da sta bili registrski tablici na vozilu ponarejeni. Novogoriški policisti bodo omenjenega 47-letnega voznika avtomobila kazensko ovadili.

Vlomili v bencinski servis

Včeraj ponoči je bila policija obveščena o vlomu v bencinski servis v Vipavi. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec vlomil in iz skladišča ukradel večje število štek cigaret različnih blagovnih znamk. Nastala je materialna škoda v višini nekaj tisoč evrov. Ajdovski policisti bodo na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev v zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem podali kazensko ovadbo.


Najbolj brano