Drogo razpečevala v Istri, v Logatcu pa sta hranila “zalogo” in orožje

Danes ponoči so policisti v okolici izolske diskoteke ustavili 27-letnega Logatčana in 27-letno Novogoričanko. Pri Logatčanu so našli 80 tablet ecstasyja in 13 zavitkov, v katerih je bil speed. Pri Novogoričanki so v manjši ženski torbici našli še zavitek s 100 tabletami ecstasya in štiri zavitke s speedom. Oba so pridržali.

Bogat zaseg policistov Foto: Pu Koper
Bogat zaseg policistov Foto: Pu Koper

IZOLA > Policisti so še ugotovili, da oba prebivata v Izoli. Danes so izolski policisti dobili tudi odredbe za hišne preiskave, ki so jih opravili v Jagodju in Logatcu ter hišno preiskavo osebnega avtomobila, ki sta ga uporabljala.

V Jagodju so zasegli še vrečko konoplje, injekcijsko brizgo z 1,5 ml hašiševega olja in tableto ecstasya. V Logatcu pa so policisti našli dve elektronski tehtnici, tri vrečke s speedom (100 gramov), 70 tablet ecstasya, dve vrečki z ecstasyjem, dva zavoja z rumeno grudasto snovjo in pvc vrečko z belo prašnato snovjo. Poleg tega pa so našli še 23 različnih nabojev za orožje, nabojnik za kalašnikov in 14 bankovcev po 50 evrov.

Po opravljenem zaslišanju so policisti 27-letnika izpustili na prostost. Zaradi najdenih nabojev sledi hitri postopek po Zakonu o orožju, glede zasežene droge pa bodo policisti oba kazensko ovadili zaradi neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.

Spletno uredništvo


Najbolj brano